ON
Már évek óta felhasználsz te engem
és dolgozom neked – tegyük fel – boldogan.
Bár elképzelhető, hogy nem tartasz kezedben –
de nincs harag, ha nem szeretsz, uram.
Nem várom el, hogy frissítsd rendszered.
Letilthatsz, hidd el, így is új a holnap.
S bár minden éjjel dolgozom neked
ne várd el tőlem már, hogy meghatódjak,
engedd meg, hogy hadd legyek kevés.
Letiltott óra minden reggelen,
csikktartó vagy épp virágcserép –
még az se kell, hogy foglalkozz velem.
Már nem zavar, hogy nem vagyok veled
bukjak ott, hol van rá alkalom –
de arra kérlek, szimplán, míg lehet,
míg nem zavar, csak hadd maradjak ON
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-12-11 23:10:33
Utolsó módosítás ideje: 2012-12-11 23:10:33