félidőben
a csatárpáros-jelenség
mindig fontos tényezője
a futballnak. s tényleg:
klubok sorsra függ e
finomra hangolt rendszertől.
itt még cselre áll a láb
ott már váratlan ütempassz.
s les helyzet nincs. ezt a
szituációt a sportszakértő
is kihangsúlyozza majd
hozzáteszi: ha szezonvégéig
így, akkor akár az élmezőnybe
is végezhetnek.
most visszagondolok a régi
csatárpárosokra.kikben
ott volt még a váratlan
ütempassz lehetősége.
a szöktetés. a fejes.
de egyikük a januári
átigazolási időszakban
- klubhűség mit sem számít -
egy rivális csapathoz igazolt,
rontva ezzel a szezonvégi
esélyeket s minden mást ami
a jelenséghez tartozott.
érdekes, "őket" is ilyen
hideg januáron igazolták
egymás mellé. s tudatlan
összeállt ez a rész-egész
kapcsolat. s most vége.
nézem a hétvégi összefoglalót.
január van. s már nem gondolok
klubhűségre,ütemtelen délutánokra.
csak hogy volt egy rendszerünk,
amivel talán az élmezőnybe
végezhettünk
volna.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-12-02 22:34:30
Utolsó módosítás ideje: 2012-12-03 08:53:50