Hagytak vittek de nem felettek
Harminc négy éve születtem
A koronázást mindig lekéstem
Hercegi rangba vagyok
Néha van pénzem néha kapok
Kettős érzés kerülget
Se szegény se gazdag
Se jó se rossz ki vagyok
Előre felé mindig féltem
De ha vissza nézek mégis éltem
Csendben jöttek hangosan mentek
Hagytak vittek de nem felettek
Nincs is más út mint az Istené
Jártam is én minden felé
Sokba vagy te nekem Magyarország
Mit tehetek ha roncs is ha szürke
Ha vesztes ha az Istené
Mégis valami ide űz
Ide ültet tulajdonod vagyok
Nehéz volt de van egy eszmém
Akkor is ha tévedés
Harminc négy éve születtem -e testbe a világra
Csak úgy élek mint a nagy átlag
Se több se kevesebb nem vagyok nálad
A csodán csodálkozom ha baj van harangozom
Táncolom a pacsirtával
Le festelek de nem zsírkrétával
Dölyffel enyvvel Bibliával
Anyahitával
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-11-28 16:58:49
Utolsó módosítás ideje: 2012-11-28 16:58:49