Kézzel Kap Art
Új művészeti magazinunkban a
KézzelKap Art-ban Bánfi Ferenc
Költő festőművész vendégei leszünk
Aki ha nem jön az Isten
Politikai hatalomra akar törni
Aki állítása szerint fenn van a hegyen
És még nem jött le az új tízparancsolattal
Gyarló szexista létére messianisztikus
Feladatokat ad magának
Képeivel és verseivel régóta osztja meg a közönséget
Állítása szerint ezt a világot a fenevad irányítja
Míg ő van a világunk trónján
Addig békére igásságra boldogságra nem számíthatunk
Az illuminált állapotot leszámítva
Nos ebben a világrendben áldozatok lehetünk
Mivel a művészet a teremtés metaforikusa
Így kijelentette hogy a pusztító világrendben
A teremtés minden formája üldözötté válik
Részben de sohasem egészben
A pusztítás immunitása fenntartása érdekében
Így keveredtek jók a rosszak közé erősítve azt
Vagy teremtők a pusztításba mégis pusztítani csak
Hát amire igény van azt festek kedves
Múzsának tenyésztett szexbomba szerkesztő asszon
Aki a művészeken kívül csak a gazdagoké lehet
Egymillió forintos ruhában boncolgassuk
Az alkotók nyomorának mikéntjéről
Vagy hogy egy művész foglalkozhat -e mással
Meg -e tud élni ha csak ezzel foglalkozik
Az igények meztelenre vetkőztetik a művészetet magát
Azok viszont előre meghirdettet rendezvényen
Nézik szégyenét élvezik kínját jól szórakoznak rajta
Hiszen jegyet vettek rá .
Nagyon szép csendéletet festettem
Tanyát karikás ostoros betyárt
Szűrekemarhás szekeret jól eldugtam ecsettel a valóságot
Jóker arcú vevőknek igazán tetszett
Abból ettem
Aki nem tud teremteni egy olyan világot magának
Ami megvédi a világtól akkor kálvária sugárútra kerül
Lopni kell a boldogságot de őrzik is és körözik is
Munkát kenyeret mérnöktől felfelé
Már hivatalos lehet az életed
A mérnök alattiak építik a levegő szennyező gépeket
Mi lesz veletek
Igazi vész van a művészen
színészek különös kapcsoltban vannak
Néha ha úgy kéri vasvillát ragadnak
Akiket aztán szenté avatnak a pokolban
Ez nagyon Bánfis lett
Ennyi fért bele a műsoridőbe
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-11-26 17:02:22
Utolsó módosítás ideje: 2012-11-26 17:02:22