panna nem köszönt
nem tudom írhatok e
szoknyád kékjéről.
és azt sem tudom
lesz e hasonlat
abban a részben
ahol írok testedről.
de így hogy már nem
vagy itt kimondhatom
talán, hogy nem voltál
más mint nyelvespuszi
kora nyári délután.
ezzel a mondattal mintha
megoldottam volna e
szerelmes vers további
nehézségeit. de még
folytatom picit lásd
ezt a pár sort tényleg
te miattad írom le.
szóval remélem hogy
most valahol ott állsz
az egyszín-tájban, mint
gazdátlan nő, és kihűlt
szobádban keresed
napfoltos-emlékeid.
itt jönne még néhány sor
testedről,szoknyádról esetleg
bővebben: rólunk. ám legyen
annyi elég hogy nem volt
elég időm leírni negatívumaid.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-11-26 13:25:46
Utolsó módosítás ideje: 2012-11-26 13:25:46