Kötekedhetek?
- Hagyjál! - mondta a szó
és a toll napokig csak firkált;
hastalan köröket, hamis virágot
ablakra rácsot
aztán: 'megjött a valóság'
érkezett Egy-Bálvány, kinél égig
ér a látszat (erre van igény)
pedig a valóság
mögötte is mocskos,
kérges a tenyér
végeláthatatlan mámora
mikor megy a szekér
- de fél-háznál rátalál
a rettegés
(ilyenkor produkálja
apró haldoklásait
rózsaszín párnán)
látványilag is eldobta a világ
a sulykot; van érték számtalan
Őszinte tehetség, kinek a
könnyei valódiak
- Ő például az! - ráadásul
születése óta benne lakik
az alázat
'sosem lesz belőle feltálalt
csemege- kit már előre
beborít, bűneinek szele'
.....................................
világunk ennyire rohanna
ez is, az is
csak egyszer érdekes?
'meghallgathatnánk végre
Ízlést, és szót kaphatna
Türelem'
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-11-24 16:54:47
Utolsó módosítás ideje: 2012-11-25 07:50:41