Novella vers álruhában laza Feri címmel házi főszerepléssel
Bementem a benzinkútba volt benn, két darab traktorsofőr meg egy kamionsofőr. Egy hölgy meg egy férfi dolgozó. Álltunk ott sorba valahogy olyan mechanikusan halálosan unalmasan. Jöttek a kérdések. Melyik kút jön? A válasz kettes, pénztárgép hangosan nyomtat ,Én jövök sorra.
Kérdi a fiatal hölgy. Melyik kút az ?Én is kérdezek .Terasz van nálatok?Terasz kérdi a lány ?
De még a traktor sofőrök is, ilyen mély hangon dörmögik. Terasz milyen terasz?A lány is ismételgeti csak a pult mögött a kérdést, milyen terasz. A pénztárgép sem nyomtat már. Minthogyha egy gép meghibásodott volna megállt a ritmus homok került a rendszerbe. Ezt akartam ez maga volt az ultra poén, a csattanó, amit amit valahol csak én értette akkor igazán. Heló szia szevasz van nálatok terasz. Mondtam ,erre viszont a kamionos a traktorosok hasukat fogták a nevetéstől, mikor távoztam mind egyszerre nagyot köszöntek ,a lány is úgy nézet rám mint aki bármikor meglehetne.
Nagyon szeretem a lányoknak ezt a fajta nézését. Minthogyha fizetségem is lett volna ez azért hogy jót hoztam nekik. És ilyen Ford Ferlinesen meg is jegyeztem magamnak: hát igen lazaságot nem lehet oktatni arra születni kell.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-11-24 12:52:13
Utolsó módosítás ideje: 2012-11-24 12:52:13