étel-tan
Az utolsó zsákot is elvitted.
A szekrényben egy-két elhasznált szoknyát hagytál.
A fürdőszobából eltűntek parfümjeid,
el, kedvenc szappanod is.
A kád szélén életlen borotvád fekszik,
néhány szőrszál kapaszkodik rajta.
Nem érzem illatod.
A mosatlan edények között
szendvicses tányérod itt maradt.
"Akkor is váltál, mikor először találkoztunk.
Vacsorázni hívtál közös lakásotokba.
Gombát készítettél; anyukádnak telefonáltál receptért.
Izgultál, ízleni fog-e;
nem tudtad, hogy a gombától mindig féltem.
Később festményalbumodat lapoztuk különágyadon.
Combodra tettem a kezem."
Hideg van, még nem kezdődött el a fűtésszezon.
Felöltözve bolyongok a lakásban.
Ennem kéne.
A hűtőben van konzerv.
Kinyitom, felteszem a gázra.
Keringnek a lábasban a gombadarabok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-11-23 07:54:04
Utolsó módosítás ideje: 2012-11-23 08:10:00