kihunyt vörös észrevehetetlen kék láthatatlan
szobákban az üresség látszata megszabadít a
világosság észrevehetetlen mozdulataink
gyanútlan elmerülni a levegő-óceánban az
üresség látszata mozdulatainkban láthatatlan
szobákban minden világosság észrevehetetlen
minden világosság megszabadít