taraxacum officinale
az emberek valójában nem meghalni akarnak
mindezek csak gesztusok
ez olyasfajta művelet, mint gyerekkorban
kitépkedni a kutyatejet a fű közül
így mindannyian a rombolás
steril visszfényében fürdőzhetünk
mintha hatalmunk lenne afelett
ami meg kell történjen,
méginkább afelett
ami nem kell megtörténjen
pitypang – parányi guillotine
lelkünk ártatlansága felett
de nem halljuk az ő
utolsó kívánságát
miként a sajátunkra sem
ügyelünk eléggé
pedig minden a pulzusban lakozik
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-11-19 12:20:29
Utolsó módosítás ideje: 2012-11-19 12:20:29