Kalibán
Mit mondtam neked?
Csak égesd el a könyveket!
És erre te? semmi.
Te lágyszívű fenevad,
ócska kifogásokkal jössz,
hogy nem támadsz anyádra?
Azt hittem erős vagy,
az emberek féltek téged,
mint régen az istent.
Most meg egy vicc amit látnak,
rajtad röhögnek!
félig ember... félig állat?!
De cirmos kiscica,
nem dühöngő rozsomák.
Kalibán, kalibán
nagyot csalódtam, persze,
hazád nakonxipán
őrült táncod se lehet más,
csak hazugság, ámítás.
Mért is hittem hogy menni fog...
De hát minek is bízza az ember
más kezére, ami neki fontos?
"...burn but his books."
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-11-16 08:09:38
Utolsó módosítás ideje: 2012-11-16 08:09:38