Szavaim visszhangjában
simogatlak magamnak.
De hogy kit érintek?
S te hol vagy? És szerinted
ível a mozdulat hangja
oda-vissza tőled tenyerembe,
vagy csak az űrben echós
hasadások között
súlytalan hozom-viszem
világűrnyi szívem a semmiben?
Nem.
A következő perc a földön, tiéd.
Akárki légy.