Szólnom kell
Itt vagy előttem hajadat fújja a szél
Ne félj majd én el nézem neked
Megmentelek velem megtörik a jég
Én tudom csak minden azért van mert szenvedés
Én is megváltoztam
Fontosabb vagy nálam
Én nem tudom el hinni
Hogy ezek a csalók
Ingsástalan ingatlant tudnak építeni
A jók pedig csak az erkélyre állásért
Írnak tesztet meddig cirógatja úgy őket
Mint Albán pék a Magyar nőket
Igen fel kell hogy nőjön alulról felfelé
Vagy föntről le felé mert üvölt a néma
Magbotránkozás úgy szakad meg most is lélek
Amiért megszületni is kár
Örvendjetek készüljetek
Ebből a világból
Két hónap sincs már
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-11-13 13:53:42
Utolsó módosítás ideje: 2012-11-13 13:53:42