első absztrakt vers
minden mindig most van a kezdet előtt szavak
halotti tánca kezdetben szavak lombok hangos
árnya az idő árnya szeretet a kezdet előtt csak élni
szavakban a nemlét és a kezdet előtt egy hegedű
nyugalmában csak élni tánc a felhangok sűrű rejtekében
az idő maga a mozgás kezdetben az idő halotti tánca
hangos árnya szavak nyugalmában szeretetben minden
mindig most van a nemlét rejtekében csak élni szeretetben
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-11-12 21:05:08
Utolsó módosítás ideje: 2012-11-12 21:05:08