Látszathoz igazodott... valóság
rövidre zárta mámora
színvaksága szóba se került.
Mikor lecsúszott Róla takarója
eszmélt, a Hím
széltében-hosszában
duplaszéles. Maradt.
húzta a kutyát és a kapcsolatot
..............................
könnyein át figyelte
szélnek eresztett vágyait
........................................
a kutya szerette!
A mozsárban meglelte
összetört álmait. Mielőtt
levegője elfogyott
- az ajtó alatti résen -
távozott
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-11-12 14:52:49
Utolsó módosítás ideje: 2012-11-13 08:33:20