rügyeidet nézem
szemezgetek rajtad
meggyfákon a cigány
ágakon a hiány
hajlok a szélben
deres hajnalban
ködfúvásban állok
termés viharban
élet közepén
én az egyén
is ég már a talpam
hajt már a hajlam
lengedező haj
korona a lomb
térdedig omlik
a fény
az egyén
ég közepén
égek én érted
gyújtópontom
a lelked
az élet