tájföld
azt mondják a tobozmirigy
kikristályosodik
hiszel a telepátiában
mindenesetre
beszélek hozzád
mikor már (nagyon)
néha megkérdem
hallasz engem
oktatáson tudtam meg
hol vagy
(véletlenül)
miért jártál fent fb-on
ne viccelj
egy kopasz barack miatt
pihenj
nézd a tengert
szívj füvet
(csajokra bíztatni most nincs erőm)
maszkjaim
ázott teafilterek
az üres íróasztalodtól
zavarba jöttem
(nem vette észre senki)
a kis gyakornokod nem tisztel
nem tetszik a hangja
mikor rólad beszél
elképesztő
üldögélek egy szobában
kötelek lógnak a lámpákról
(mazochista vagyok)
sosem lesz vége a partinak
menedékjogot sem kaptam
eddig
magam miatt
miattad
mit gondolsz
hallasz engem
mondd csak
vannak arra tájak
nélküled itt földtelen vagyok
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-11-11 10:01:02
Utolsó módosítás ideje: 2012-11-11 10:01:02