kövér és ráncos lett a seggem
nem találsz benne vonzót
mondjuk tavaly még nem unt rám az ember
akkor jobb volt
a helyzet az hogy a fiam debil
a lányom meg nem akar börtönbe menni
minden új nap egy istencsapása
és ma délután jön a kapcsolattartó
tiszt a pénzért
ó bár leszophatnám és vinne magával
(new hempsir áthúzva)
hejőcsabára