Médiahírek
már átért az úton
de üldözői
sarkában loholva
utána vetették magukat
a kamion is pont akkor ért oda
micsoda pech
mondták az emberek
este a hiradó előtt
látva az esetet
azután átkapcsoltak
egy másik csatornára
pár óra múlva
harmadik hívására az ágynak
takarót húztak magukra
és akkor
mégegyszer bevillant
a különös eset
hogy hát az emberek
és a kamion
és
pont
micsoda fura történet
ilyen csak másokkal
történhet
így aludtak el
amikor alattuk a szoba
először
megremegett
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-11-10 07:04:53
Utolsó módosítás ideje: 2012-11-10 07:04:53