Egész nap verset írtam
Úgy állok itt ahogy jöttem
Úgy ahogy majd menni is fogok
Mindenki más búcsúzás
Egész nap verset írtam
Egy verset írtam egész életemben
Oda jött hozzám egy gyerek
Tanítsak neki művészetet
Habzsold az életet
Annyit érezz amennyit lehet
Igazságból szabályosság
Szabályosságból jóság
A lélek fizikája ez a folytonosság
Tudnod kell minden ami jó csapda is
Minden ami rossz valahol menedék
Fájni fog hogy bele örülsz
Boldog leszel szárnyalsz röpülsz
Háttal le ugrottál a hegyről mikor meghaltál
Akkor támadtál fel mikor becsapódtál
Aztán elfáradtunk mindenki haza ment aludni
Cukormázas reménnyel
Mire felkelünk elmúlik a megosztás
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-11-03 19:14:36
Utolsó módosítás ideje: 2012-11-03 19:14:36