Nincsen sorsszám, sorszám sincsen -
valamikor csak kihúznak -
meg se nézem, mi a számom -
jutalom volt? nyeremény lesz?
játszhattam, gyönyörködhettem,
köszönöm, hogy itt lehettem.
Játék volt ez? én a labda
avagy ütő, amivel csak
értelmetlen pattogtattak -
aki nem a játék fölül
figyeli, mit annak vélnek,
mit is köszönhetnék Annak.