Tóra épített gyönyörű moumentális, vályogpalota beton koszorúval (javított)
Hogy érted hogy csak dugni?
Neked ilyen könnyen megy ez?
Egészségügyi dugás.
Jó hogy mondtad: (te halhatatlan-)
Ne szeresselek. Szóltam a gépészemnek.
Ezzel arra voltam említetted: „jól dugott-.
Azzal arra voltam ő is megkapott .
(Ahogy megszoktad már) hallgatok.
Tóra épített gyönyörű monumentális,
Vályog palota beton koszorúval,
Vagy nekem .
Szép vagy mert fájsz.
Csúnya lennél ha boldog lenél.
Te túlképzett.
Pallós jogot, szabad kezet kapsz felettem.
Míg szeretlek!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-10-28 07:32:40
Utolsó módosítás ideje: 2012-10-28 07:32:40