Tóba épített vályog palota beton koszorúval
Hogy érted azt hogy csak dugni
Velem is ily könnyen akkor vele is
Szükségletes dugás jó hogy szóltál előre
Ne szeresselek szóltam is a gépésznek
Ezzel arra voltam az is megdugott
Vele meg erre mentem ő is kicsit megkapott
És én belőled faragtam magamnak csak az enyémet
Tóba épített vályog palotát beton koszorúval
Szép vagy mert fájsz
Csúnya lennél ha boldog lennék
Te túlképzett
Add vissza magamat
Míg szeretlek
Bármit megtehetsz velem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-10-27 10:41:36
Utolsó módosítás ideje: 2012-10-27 10:41:36