Szeretem, nem szeretem, szeretem
Nem szeretem az iskolát.
A tanító néni sok leckét ad fel másnapra,
és otthon nem segít senki se nekem.
Anyuék minden reggel
kiráncigálnak az ágyból:
- Menj iskolába -mondják -,
hogy legyél okos!
- No persze,
anyuék egész nap tévéznek,
a Fiatal és nyugtalant
kétszer nézik meg.
Amikor hazajövök a suliból
soha sincs leves.
- Kenjél zsíros kenyeret -mondja-
anyu, de én már utálom a zsíros kenyeret.
A legjobban
a vallás tanár nénit szeretem,
ő sohasem ad rossz jegyet.
Fiatal és szép, ezért szeretem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-10-26 19:56:37
Utolsó módosítás ideje: 2012-10-26 19:56:37