Ego Sum
Kard, egy acél penge!
Erős vár, sziklára építve!
Fájó, vérző seb!
Mely a fájdalomtól ordít!!!
Egy apró vers, mely megsebzett
Lelkekre ad gyógyírt…
Ego Sum!
Ez vagyok Én!
Kőkemény szikla!
Megedzett fém!
Tuzszomjas szikra!
Nappal, s az éj!
Ego Sum!
Ez vagyok Én!
Igaznak Igaza!
Hazugságnak vigasza!
Világosságnak sötétsége!
Sötétségnek szelíd fénye.
Kezdet és a vég!
Föld és az ég!
Nap, hold!
Égbolt, bolygók, csillagok…
Ego Sum!
Minden Én Vagyok!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-10-26 11:03:10
Utolsó módosítás ideje: 2012-10-26 11:03:10