Odaköltözöm
Jól van Feri köszönj el
A falaktól attól ami eddig voltál
Menned kell a nem tudom mi lesz-be
Félek nincs igazam
Nem az vagyok akinek gondolom magam
Hanem csak egy markoló
Tűnhet ez a düledező fakerítés
Betonba rögzített rácsoknak
Nincs becsületük itthon az ácsoknak
Olyan sorba akarok be állni ahol nincs helyem
Mi dolga itt az Istennek velem
Itt egy doboz bele pakolom mindenem
Jó annak aki meghal nem kell költöznie
Csak elmegy nem kell semmit vinnie
Ez a sok tárgy mindből kifolyt a boldogság
Én a jó utolsója
Nem a rossz elsője
Gyűrőt bánat vasalója csak az odaköltözöm
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-10-25 16:50:12
Utolsó módosítás ideje: 2012-10-25 16:50:12