Ó-bestre uram ezek támadnak
Meg kell metszeni a múltat
Had fejlődjön a jövő tovább bennünk
Csak ne mond hogy nem kell gondolkodjak
Csak ne kérd ne kedveljek. A padláson viszont
A nyikorgón tanyának döntött padláslétrának
Búcsúznak emlékeink
És nem köszönnek
Csak ha keresed őket
Akkor már nem ott lakik
De néha van egy kis szerencse
A szomszéd tudja hová költözött.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-10-21 15:04:06
Utolsó módosítás ideje: 2012-10-21 15:04:06