Megtévesztő
Jaj szegény ember
Nem lennék a helyembe
Azt a megtévesztő kurva életbe
Hú de megtévesztő hú de kicsavart
Az átörökített gyilkosok éneklik áldozatok exodusát füledbe
Azt a megtévesztő kurva életbe
Jaj vigyázz a Barbieház
Kitaszít ki őriz semmiből is kell fizetned
Azt a megtévesztő kurva életbe
Több az áldozata békének mit a háborúnak
Rózsabimbók vitatkoznak Anti Krisztus etetne
Azt a megtévesztő kurva életbe
De mindegy is mert itt mindenki tehetetlen
Ha nem jön vissza értünk , ahogy van a hitedbe
Azt a megtévesztő kurva életbe
Szólj meg hogy kurva van a refrénbe
Arra kérlek láss bele a lényegbe
Azt a megtévesztő kurva életbe
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-10-21 10:31:21
Utolsó módosítás ideje: 2012-10-21 10:31:21