Ferrári lázban égek
Ferrari lázban égek
És te nem ápolsz anyám
Havi egymillió három fix
Kellene már
Kelj fel és járj
A munkaügyi hivatalba
Királyt nem keressenek
Tikk takk tikk takk
Múlnak a percek
Nagykorú szép lányok nedveiben
Érlelem testem
Itt boldogság ott nyomor
Ha meg stekk lámpázzuk
A nyomort boldogságot találunk néha
És ugyan az fordítva
Jézus Meclaren F1 jött
Buddha Avntadorral
És a munkások a kohóba
Magukat öntötték vasba
Szemét égetők
Búbos kemencék
Lusi Vuton menyecskék
Ahogy van úgy szép
Romlás és bűn
Mérgek az ételek
Poros a levegő
A DJ a kedvenc zenéd játssza
Előre előre mindenki a romlásba
Fogolynak babér
Szabadnak kereszt
A műholdak mérik ezt
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-10-18 13:06:08
Utolsó módosítás ideje: 2012-10-18 13:06:08