Reggel
A csaló nap átveri az éjjelt,
ami békésen elfagyott azt rontja el fénnyel.
A föld most még elhagyott,
de ébred már az élet,
Magadat reménnyel még estig csalhatod.
Egy harmatcsepp szikrát vet,
beledörzsölöm a szemem.
Ködön átszűrt fényt kvzok a restiben.
Ébred már a test, igen,
de alszik a szellem.
Öntudatlanul, de még harcol sok kis bogár
még az éj lehull talán jobb helyet talál,
de nem kell félnetek, nem fogtok fázni,
majd betakar a halál.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-10-14 10:47:17
Utolsó módosítás ideje: 2012-10-14 10:47:17