Bement a kávéházba
Bement a kávéházba
De addigra már a nők irányították a világot
Még a nő is nőre vágyott
De ő egy férfi volt
Bement a kávéházba
Írunk egy papírt hogy mindened fele az enyém
Szertelek én, meztelen távozom ha kidobsz
Bement a kávéházba és jobbat keresett
Amilyen ő volt akkor addig ott
Mechanikának erős az ura a Fizika
Bement a kávéházba ami addigra már nem is létezett
Ahogy egy lány vezetett
Egy filmrészletre emlékezett
Bement a kávéházba
Lámpák mögül leskelődött
A nap a hold megrendelték ami jön
Bement a kávéházba
Figyelte a közüzemi számla
Számokká váltak a dolgok
Bement a kávéházba
Kért egy kávét mert hideg szél fút ahonnan jött
A fűtött kávéházban gőzölgő hajnali kávéjába hörpintett miről is volt szó
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-10-11 14:38:47
Utolsó módosítás ideje: 2012-10-11 14:38:47