nagyon nagy daru
egyre ilyen sokkal valamilyen
olyanabb ez mint vagy egészen
tehát mértékadóbban egyre jobban
feltorlódva lefogyottan bele illetlen
őzlábgomba verset író mikróba
melegíti fel az állapot változást
ott levágják őket itt elletik
ott leköpik itt meg szeretik
nagyon nagy daru kellene annál is nagyobb
ami így fel emelné egyre jobban
ami megmozdítaná ezt a tömör űrt
ahogy az ügyészek fogalmaznak
megroppantaná a mindent a tű hegyén
ipari legyen termelő képes
lehessen mérni ellenőrizni
legyen rajta kémlelő nyílás
emelje fel a magasba ezt a mérhetetlen tömeget
ezt a súlytalan kvart billió tonnát
fa szüljenek a láncok
emelkedjen a boldog is a bolond
a paraszt amelyik learatja majd égen a búzát
vas alkarral feltűrt fehér ingben
onnan jött ahol a nagy anyám van
a felhők felől oda ahová én is megyek majd
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-10-08 17:38:06
Utolsó módosítás ideje: 2012-10-08 17:38:06