Az én hitem kétely (2x jav..)
Éreztem, élni muszáj még nekem.
Három éve, a Nagy Műtét után
a csonkolt ágról kinőtt egy levél,
s megerősödött a fa oldalán.
Éreztem, nem vagyok kész a végre.
Rendet kell rakni dolgaim között.
Mit gondol az, aki engem szeret,
hogy ilyen hebehurgyán költözött
Gyuri, mintha csak menekült volna,
sietve, eltűnni igyekezett,
mintegy elejtve véletlenségből
az értéknek hitt semmiségeket.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-10-08 00:42:05
Utolsó módosítás ideje: 2012-10-08 00:42:05