Holnap, majd holnap, igen holnap
lecsurog a magas szirtről
a rébuszhoz vezető út
megfejtett hajnalon
holnap, majd holnap, igen holnap
elernyedt testemből
kicsöpög a múlt
az utolsó hemoglobinom
gobleint hímez a padlóra
vöröslőn ragacsos tócsa
holnap, majd holnap, igen holnap
tisztára mosakszik a kín.