Egy MARADANDOKK-ról (Semmi cím nélkül)
Ismeri a semmit, sakkozna is veled,
szagos leheletét mégsem kedveled.
Elszabott zakóban láthatod e hangyászt:
felejthető, meo-szerki Makk-Ászt.
Néha van vasárnap, szombat után hajnal
nem repül a szajkó, csak úgy üggyel- bajjal
Semmivé tesz mindent, szájában a répa,
úgy fütyül, mint rigó, született esztéta!
Papolgat a rímről gondolat ritmusról,
mátyásmadarak közt, szerki aki kussol!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-10-04 23:56:37
Utolsó módosítás ideje: 2012-10-04 23:56:37