Közeli hatalmas távolság
Manó akart menni oda
Persze mire oda értünk kinn aludt a kocsiba
Ha szerda akkor Szeged volt a jelszó
Négy éve utoljára
Roli volt a józan sofőr
Szegény dolgozik reggel hattól
Mindig mondom neki borotválkozzon meg
De most nem volt baj mert ő sem jött be
Mindegy is tömegbe tobzódtak a topp modellek
Egy tűt sem lehetett le ejteni
Táncolt a száz ezer forintos óra is
És akkor meg jött ő a mindenhol gömbölyű
A szőke magas vékony derekú kerek seggű
Baba arcú a legszebb volt mindenki csorgatta rá a nyálát
Legeltették szemük testhezálló ruháján
Krisztián meg én a két feláldozható táncoltunk mi is
Verekedni hívta ki, mondtam megyek ha arra járok
Basketbell sapkában tíz évvel fiatalabb vagyok
Mert nem látszik a fél Lenin homlokom
Hát azt a szebbet akartam lesni messziről
És akkor ő odajött velem szemben táncolni
Konkrétan közvetlen
Ha mozogtam elkerülhetetlen hozzá értem
És Istenem nagyon féltem
Folyamatosan a szemebe nézett
Még táncolni is elfelejtettem
Hiába tűnt úgy hogy meg lehetne
Mindenét mindig nyalnám
Úgy akarnék meghalni hogy rá ül a fejemre
És én ragadjak bele mint légy élagypapírba
Erről akart szólni ez a hatalmas nagy közeli távolság
Ha lett volna pénzem meglett volna szavak nélkül mondta
Háromkor indultink haza.
Roli kérdezte, akkor jövő héten is jövünk?
Nem soha többet mondtam.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-10-04 15:21:09
Utolsó módosítás ideje: 2012-10-04 15:21:09