ünnepek
húsvétkor elém raktak egy vödröt
nem voltam még tizenkettő de belehánytalak
karácsonykor mákot őröl az ördög
ajándék és pofonok a fánk alatt
szeptember egyre elrohadtak a fák
a nyarat egy közértben sütőrumra költöm
születésnapokon tört rád a láz
vártad hogy mi rom új cementbe kössön
egy telepi játszótér pingpong asztaláról
boldog mosollyal köszönt a halál
láthattam már pár műtős altatáskor,
vagy mikor a fizika koponyámra talált
rég nincs kérdés és nincs állítás sem
tudod a választ hiába keresed
ha volt is bármi rég elveszett már
ha lenne is a semmiből több úgysem lehet
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-10-01 17:14:00
Utolsó módosítás ideje: 2012-10-01 17:14:00