Én őszként ismerem,
de még mindig döbbent az arca,
mióta negyven éve két mondatból megtudta, hogy
az öreg - aki ott élt a szemétben
és mindig részeg volt - akit néha meglátogattak, az az apja.
Anyja pedig annak a nőnek a testvére
aki megszülte őt, majd felakasztotta magát.