Vasmacska
Tré fa Fausztot emelgetek majd
Meg Istennel dobálózom
Minden szavam panasz lesz
Csak azért mert pokol a világ
Ilyen butaságok miatt hogy alig lehet élni már
Meg az a három ufó ami jön
Vagy hogy lehet már csak pár hónap a világ
Meg arról hogy pánikszerűen
Markolászom a boldogságot
Kifolyik kezeim közül
„Igyekezz az égbolt zár
„Nem fog tetszeni az utolsó hangos dal
Ott van tessék csinálj amit akarsz
Ha meg lefognak beszoptad
Én rapper vagyok bazd meg
Én magam vagyok az utca
Kereskedők cucca
Egy költőnek mindenről tudnia kell
Igen hölgyem az három vers
Nem én nem a Magyar szakosoknak vagyok Posztomusza
Csak szép gyümölcsöt teremni akaróknak humusza
Székely kapuk harangjában
Vagy Technics lemez játszók hangjában
Múlna el ez a bizonytalan idő
Itt nem akad bele semmibe a vasmacska
Minden mozog nincs ami meg állíthatna
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-09-30 08:50:39
Utolsó módosítás ideje: 2012-09-30 08:50:39