körforgás
arcomon könnyű borosta
az automata felé ballagok
szerintem ebből vers lesz én
mindig megérzem az ilyesmit
ezen a különleges reggelen
kezdeném
bejött egy nő a lakásomba
lefényképezni a villanyórát
kettőt villant a vaku
majd ráncos arcához kapott
valóban szörnyű szag
facsarta az orrát
bár eléálltam hogy ne nézzen
mégis bepillantott a szobába
és látott felpüffedt hasú
döglött fekete lovat
a szőnyegen feküdni
hirtelen akkora lármát csapott
oly szépen könyörgött
megengedtem hogy lefényképezze
azt a szegény párát is
ballagok az automata felé
arcomon hetes borosta
bámulom a fényes kirakatokat
szerintem ebből vers lesz
mindegyik kirakatban prüszköl
táncol bólogat egy-egy
fekete csikó
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-09-27 11:21:43
Utolsó módosítás ideje: 2012-09-27 12:32:40