érintetlen természetem
"na hiszen! és a te természeted?"
igen, érintetlen természetem
védenem kell, sárga viharkabátos
grínpísz aktivistákat kötözök magamhoz,
állványokat ácsolok, rozsdás
anyacsavarokat húzok meg,
"csak veszteség vagyok számodra"
ismered fel, de nem cselekedsz
belső utaimon bolyongok,
mécseseket gyújtok,
kagylókat gyűjtök,
lábnyomaimat tanulmányozom a homokban,
piciny tűleveleket szedegetek talpamból
"figyelsz rám, egyáltalán?"
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-09-26 22:39:39
Utolsó módosítás ideje: 2012-09-26 22:39:39