bukott nő
ingerküszöböm felett, a
fájdalomküszöb alatt
(e kettő között)
görnyedve szenvedsz
,,bocsánatos bűnöm vagy",
mondtam tegnap reggel,
,,bukott nő lettem", írtad
másnap egy smsben, kisírt
szemmel nyitsz ajtót, hiába
no, neked is van lelked,
(mi lesz, ha már nem mondod:
,,ne menj el"?)
az avarban döglött kígyó tekereg, a
kiszáradt fán egyre csak az
almát keresed,
sötét szobába lépve
érzem a Gonosz mérgező leheletét,
ősi félelmek, kénköves gondolatok
,,hogy kell kicsatolni ezt a vacakot?!"
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-09-26 22:29:57
Utolsó módosítás ideje: 2012-09-26 22:29:57