Unalom
a triptaminról
és más neurotranszmitterekről
wikipédián nézek
utána bökdösöm a facebook-ot
és nyitogatom a hűtőajtót
tök feleslegesen
(nincs benne más csak
hideg fény)
járkálok könyveket szagolok
meg másodperceket görgetek
magam előtt
majd megint az interneten ütöm
az időt transzperszonális pszichológia
japán konyhaművészet fafaragás
meccseredmények aztékok grafológia
hagymaleves mustfok szakítószilárdság
és minden szart elolvasok inkább
csak hogy ne
mert már tök unalmas
folyton rád gondolni
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-09-24 15:51:27
Utolsó módosítás ideje: 2012-09-24 16:18:56