Élek lélek
A nagy falak tömörülnek
Elment valahova kulccsal
Az beszél alig hallom
Nem is akarom érteni
Szétdobálom értékeim
Ne keverd bele az angyalokat
Értelmes vagy dolgozz
Állat vagy élj
Jók a hajléktalanok
A pénz megmagyarázza a célt
Repülők viszik
Vonatok hozzák
Levegő finom édes
Kell kérem
Apám Anyám Testvérem
Milyen hőfokon olvad a lélek
Bontok egy bort
Szeress kedves
Arra kérlek
A műholdak elfordultak
Operátorok nem mozdulnak
Dunaföldvárnál stoppol a világvége
Go lán fen sík táblájára vésve
Senki sem téved
Magányos a társas éned
Nehéz annak akinek az ördög az ellensége
Könnyű annak akinek az Isten segítsége
„Az utolsó vers” jönni fog egy másik levél”
A arról szól szeret téged
A fogaskerekeket addig megállítom néked
Nem szabad szólni a boldogoknak
Nem bántsd Süsü orrán a pillangókat
Az este finom elektronikával közben kéken bábozik
Pár lélek pedig távozik
Egy ruha csak az ember a lélek (en)
Megvágja magát éleken
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-09-19 23:50:46
Utolsó módosítás ideje: 2012-09-19 23:50:46