ördögkönny
lerobbant városban sikátorpokol
aprópénzeken két ördög osztozik
csökkentek a tétek bárki felpakol
belőtt díler bámul élő ghost-mozit
az egyik rutinos a másik kretén
módon verekszik kap egy horgot tüstént
véres patak duzzad a mellszőrzetén
monoklis szeme okádja a füst ként
törülközővel karján jön egy alak
de még nem dobja be csak legyezni kezd
isteni leszel ha belobbantalak
rossz a lábmunkája a bal kezét feszt
leengedi mert azt hiszi majrés vagy
ha ilyenkor indítasz belerohan
gyomor száj felütés egyenes és vagy
jézusom ez bevált köszönöm uram
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-09-19 00:52:38
Utolsó módosítás ideje: 2012-09-19 00:54:37