Európa-szerver
Utolsó lap vagyunk a történelemben,
lassan végleg megszakad a kapcsolat,
nem lesz világkormány, sem ítélet,
csak csendben elrohad minden.
Ez a menetrend, kész az égben.
Akár tetszik, akár nem.
Halott könyvtárak csendjét hallom,
gépekbe költözik a szellem,
a büféből olcsó kávé
illata száll.
Mocskos eső hull a városra.
Kilenc hónapom elszelelt,
és összeomlott a védelem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Hévíz, 2012/2.
Feltöltés ideje: 2012-09-18 15:22:05
Utolsó módosítás ideje: 2012-09-18 15:22:05