Reveláció
Kávéztam a Balaton-parton, a Margittal, most is kávézunk
rummal nosztalgiázva a szocializmus ködpáráit törölgetem
a szemüvegemről.
Káromkodtam a kurva életbe is, káromkodtak a szép versek
84-es kiadásában vagy nem, Ó magasságos Isten!
hamutál baptisztérium és kávéscsésze dóm.
Kiszakadt a tweedzakóm amikor Tatán tanítottam
irodalmat és etikát. Nem volt etikus, irodalmian szólva,
onanizálni a mellékhelységben.
Most keresem azt a XIX, XX év körüli egyetemista lányt
Aki velem együtt elhatárolódna az illegitimkormányzat-
antidemokratikusintézkedéseitől.
Mályvacukor illatú ligetekről és mindenféle lelki lófaszról
Nibelungizált alexandrinokat faragnánk együtt
a Nyugat magazin online kiadásának.
Monoton társadalomkritikát a múltheti Skandi-szelvény
hátoldalára.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-09-18 13:06:18
Utolsó módosítás ideje: 2012-09-18 13:06:18