Befordúlva
Oly korban éltem én a földön
Ahol nem jutott kapanyél
A gyertyák csonkig égtek
Nem volt akit szerethet az egyén
Számla fajták szaporodtak
A bevétel egyre szűkül
Soknak megéri taligán húzni papírt fémet
A nap egyre csak éget
Nem jár orvos csak ha fizetsz érte
Rabló tolvajok járóőznek
Pénzért van minden
Pénz meg nincsen
Meg kell fizesd a szépet
A növények az aszályban ki égnek
A főtéren ünnepelnek
Pénzre van szükséged
Kipufogó csövek kivégzőtisztek
Egymillió Román Magyarországon keres menedéket
És az Isten az állami pénzek
A segíjek köldökzsinór mi lesz ha nem lesz
Egymást esszük meg
Szaporodik sokasodik a bűn minden ága
Ugyan úgy a betegségek minden fajtája
A perverz vágyak sokasága
Egyesek szét kávézzák magukat
Cigarettáznak alkoholizálnak
Hivatalos drogok
Mag a nem legálisak nagyon fogynak
A média is a romlás aspiránsa
Legyél boldog ha látod hogy köhög a világ
Táskásak a szemei és alig bírja már
Az agyak nem létező vágyakat kergetnek
A létezőt lerombolják árnyékra vetődnek
Majd összetörnek mindenki maguk körül földet érve.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-09-16 06:39:08
Utolsó módosítás ideje: 2012-09-16 06:39:08