kirakatok
Vigyázz, vigyázz! Egy kirakat fut rajtad végig!
Lapulj az álmaid kékes egére!
Panelablakon át tör rád a halál,
arcodat szét, metsző lézerek tépik.
Csitulj, csitulj! Nézd a kirakatot kívülről végre!
Én belülről nézem nap-mint-nap.
Ragadj utcakövet és célozz,
s törd a póklábakon szaladót fekete fehérre!
Fuss, fuss! A kirakatokon randomra végig!
Növessz nyolc nyurga lábat,
Ízleld az ízelt lézeres életet,
Úgy sem leszel már ember jobban, csak félig.
Ne rejtsd az iszonyt szemgödröd mélyére!
Merülj rémálmaid sötét fenekére,
fulladt csecsemőd kiguvadt szemű képét,
tedd a kirakat rivalda fényébe!
perverzek fétise a világ
minden arc egy-egy kirakat
a zárt ajtó is kitárt
szavad képez lézer nyilakat
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-09-13 21:03:29
Utolsó módosítás ideje: 2012-09-20 17:58:53