Még egy nem sikerült vesr
A gyomor idegem rázza a tetőcserepet
A tehetetlenség itt teázik velem
Míg te ázol odakünn a tehetségeddel
Különleges dolgokká válnak a tárgyak
Kérges a lelkem mindig kiabálok kiabálnak
A gyomrom nézi a szívem érzi
Pénztárcáig tudlak ölelni
A zöld béka százezer forintos órája
Csúnya a söprűm fagyosak a vágyaim
Szeretetért terrorizállak
Hazug a lapát a vonatok megformázzák József Attilát
Szenvedés jajgat a kórterem hallgat
Nem akarok dohányozni rákos leszek
Nem tudom mi a valóság aludni kellene
Olyan nyugodt az utazni magamban
Nem akarok egybedűl lenni
Segítsetek
Feri fossa a szavakat akár tele írja a kínai nagy falat
Mert elesett a szépsége de a vágy azt még fel nem mérte
Ömleng mint a pláza ajtaja nehéz az Istenek ha Ördög az angyala
Ha nem lesznek többek általam nem élnék már
Idióta utópia nem hatott a terápia
Pszichológusért kiáltok de ezek csak lányok
Öledre vágyok jól szigetel a vályog
Írhatnám még végtelen költő vagyok védtelen
A műholdak negatívra raktak
Erősnek kell lennem ha békén hagynak
Bánfi Ferenc le se szarnak
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-09-12 20:40:20
Utolsó módosítás ideje: 2012-09-12 20:40:20